Printer Friendly Version Састанак амбасадорке Иванчић са председницом Универзитета у Картагини, 12.03.2024. @ 12 March 2024 02:29 PM

Амбасадорка Дијана Иванчић састала се данас, 12. марта. са председницом Универзитета у Картагини Надјом Мзуги Агвир. Састанку је присуствовао и потпредседник Универзитета Монжи Бесбес.

У срдачној и пријатељској атмосфери, саговорнице су разговарале о Споразуму између Универзитета у Београду и Универзитета у Картагини и програму Владе Републике Србије „Свет у Србији”.

Амбасадорка Иванчић је присутнима представила програм стипендирања „Свет у Србији“. Председница Агвир и потпредседник Бесбес сложили су се да „Свет у Србији“ пружа бројне могућности страним студентима и да би било корисно да се студенти њиховог Универзитета информишу о свим детаљима конкурса.

Саговорници су се договорили да Амбасада Републике Србије у Тунису одржи презентацију студентима Универзитета у Картагини, како би им пренела неопходне информације о овом пројекту и представила могућности за студирање у Србији.

 

12. март 2024. године